вівторок, 22 вересня 2015 р.

G

Не можу зрозуміти, навіщо в цьому світі

Ще й досі відбувається війна?

Бо всі дорослі, а тим більше діти

Її бояться, не потрібна їм вона!

  День партизанської слави відзначається, як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся за звільнення України в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

   Цей день – свято людей сильних духом, котрі, не шкодуючи життя для перемоги над ворогом, із зброєю в руках встали на захист нашої Вітчизни.

  Партизанський рух в Україні за своїми масштабами був одним із найпотужніших у Європі. Подвиг партизанів та підпільників у роки Великої Вітчизняної війни є гідним прикладом для виховання у молодого покоління мужності, самовідданості і патріотизму.

 Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за перемогу, за честь і свободу Батьківщини, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна.

  До Дня партизанської слави, що відзначається 22 вересня в нашій бібліотеці  організовано історичний екскурс : "Партизани- месники смілі".

 Читачі бібліотеки  обговорювали значення мирного життя для сучасних жителів Землі. Діти читали вірші про партизан, про мир, слухали пісні на воєнну тематику та дивились відео про партизанський  рух в Україні.

 Низько вклоняємося Вам, дорогі ветерани, і висловлюємо найщиріші слова подяки за Ваш подвиг і перемогу, за розуміння і батьківську підтримку.

Я здобув найбільшу в світі шану –

Врятував нащадкові життя.

Я не прагнув слави світової,

Встав, як сотні тисяч, на заброд.

Впав я безіменним у двобої,

Буду жити в імені НАРОД.


Немає коментарів:

Дописати коментар