понеділок, 30 вересня 2013 р.

УВАГА!!!КОНКУРС!!!


14 березня 2013 р. в Уманській центральній міській дитячій бібліотеці було проведено ІІ етап Конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України – 2013» серед учнів 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів та читачів дитячих бібліотек міста. В конкурсі брали участь читачі – переможці І етапу, який проходив в бібліотеках.
Конкурс дитячого читання проводився з метоюпідвищення рівня особистого розвитку і культурної компетентності дітей та молоді через заохочення їх до систематичного читання; для підвищення суспільного значення і ролі шкільних та дитячих бібліотек в процесі соціальної адаптації і набуття культурної компетентності дітей і юнацтва, для популяризації класичної та сучасної української національної літератури, а також для розвитку і поширення культури української мови.
Учасники конкурсу творчо презентували прочитані книги, відповідали на питання літературної вікторини.
Переможцями стали кращі читачі нашої бібліотеки – учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9, а саме: Швець Єлизавета (6-б), Василенко Владислав (7-а). Вони гідно представили прочитані книги, демонструючи презентацію, а також отримавши найбільше балів у інтелектуальному турі, чим і довели, що були найкращими.
 
Щиро вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів та досягнень в обласному конкурсі, який буде проводитись у м. Черкаси в дні весняних канікул!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар